Nákupný košík
Počet položiek: 0
Počet kusov: 0

Prihlásenie používateľa

Navštívte naše ďalšie stránky:

Informácie o spracúvaní osobných údajov

Vážený zákazník, aby ste si mohli kupovať naše produkty a využívať naše služby, spracúvame Vaše osobné údaje.

Bezpečnosť Vašich osobných údajov a ich spracúvanie zákonným spôsobom sú pre nás prvoradé.

Preto sme pre Vás pripravili Zásady ochrany osobných údajov pre obchodné aktivity. Je to dokument, v ktorom nájdete všetky informácie o tom, ako je chránené Vaše súkromie, ako sú spracúvané Vaše osobné údaje, keď nakupujete naše produkty alebo využívate niektorú z našich služieb.

V zásadách je uvedené, aké údaje o Vás zhromažďujeme, ako dlho a prečo ich používame a ako ich ďalej spracúvame.

V súvislosti s legislatívnymi zmenami, ktoré sa týkajú všeobecného nariadenia EÚ o ochrane osobných údajov (GDPR) Vás chceme uistiť, že postupujeme v súlade s legislatívou nariadenia EÚ o ochrane osobných údajov (GDPR), že s vašimi osobnými údajmi nakladáme zodpovedne a nie je nutné mať uzatvorenú s nami žiadnu ďalšiu zmluvu (www.ferodom.sk).
Aby ste mohli nakupovať a používať náš tovar, potrebujeme Vaše osobné údaje. Bezpečnosť Vašich údajov a ich spracúvanie zákonným spôsobom sú pre nás prvoradé. Tu sa dozviete, ako vaše osobné údaje spracúvame a ako dosiahneme ich bezpečnosť.

Na aký účel spracúvame vaše osobné údaje?

  1. Predaj a obchodná činnosť

    Spracúvanie vykonávame za účelom uzatvorenia zmluvy a jej plnenia, a to najmä na prijatie a zaevidovanie objednávky, vybavenie objednávky, zaslanie tovaru, vydania dokladu, priradenie cenovej kategórie, riešenie odstúpenia od zmluvy a zverejnenie technických parametrov montážnych partnerov na našom webovom sídle.

  2. Preprava

    Spracúvanie vykonávame za účelom dodania objednaného tovaru na adresu objednávateľa prostredníctvom doručovateľských spoločností.

  3. Fakturácia a účtovníctvo

    Vaše osobné údaje spracúvame najmä na základe zákona o účtovníctve.

Nový koncept ochrany práva na súkromie a ochranu osobných údajov vstupuje do platnosti 25. mája 2018 v podobe nariadenia GDPR a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov i naša spoločnosť pristúpila k ochrane súkromia a osobných údajov fyzických osôb.

S úctou

FERODOM team

« späť

aktualizácia: 03.07.2018 | počet zobrazení: 52

FERODOM, s.r.o. Všetky práva vyhradené © 2009 - 2018
Realizácia: K3 GROUP, s.r.o.